up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Reebok Classics

Herrkollektion

Herrkollektion

Damkollektion

Damkollektion

Väskor

Väskor

Herrskor

Herrskor

Skor kvinnor

Skor kvinnor

Barnskor

Barnskor

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Tillbehör

Väskor

Allt( Reebok Classics )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Reebok classics

Reebok Classics, en ikonisk sportklädesmärke, är synonymt med tidlösa skor och kläder, berömda för sin fusion av stil och prestanda. Det framträdande märket grundades 1958 i Bolton, Lancashire, England av Willian Foster. Ursprungligen fick det erkännande för att skapa innovativa idrottskor och 1979 hade företaget antagit namnet "Reebok", inspirerat av en afrikansk gasell med samma namn, som är känd för sin hastighet och smidighet. Freestyle, designad exklusivt för kvinnor, revolutionerade den atletiska skomarknaden genom att omfatta modiga färger och en hög silhuett.
Fram till nu och Reebok Classics fortsätter att blomstra som ett globalt livsstilsmärke. Medan man bibehåller sin ära för arvdesigner har märket ständigt utvecklats för att tillgodose kraven hos nutida konsumenter. Reebok Classics står nu som ett symbol för äkthet och nostalgi, som förbinder generationer av trendsetters, sneakerheads och sportklädentusiaster. Reebok Classics fortsätter att vara en maktfaktor inom sportklädesvärlden, som kombinerar nostalgi, stil och prestanda för att skapa ett märke som resonerar med generationer förr och nu.

Reebok Classics erbjuder ikoniska skor och tidlösa kläder

Reebok Classics klädkollektion är en förlängning av märkets filosofi - en fusion av tidlös stil och modern komfort. Från klassiska träningsjackor och hoodies till grafiska t-shirts och sweatpants återspeglar klädlinjen andan i sportkläder med en fashionabel kant. Varje plagg är tillverkat med högkvalitativa material, som säkerställer hållbarhet och stil som kan stå emot tiden. Reebok Classics herrkläder omfamnar en mix av moderna estetik och vintage charme. Från retroinspirerade vindjackor till mysiga crewneck-sweatshirts, hyllar herrkollektionen märkets arv medan den inkorporerar moderna designelement.
Reebok Classics damkläder utstrålar självförtroende och elegans. Genom att kombinera retro silhuetter med moderna passformar erbjuder kollektionen ett brett utbud av alternativ, inklusive formpassande leggings, översize-tees och snygga crop tops. Reebok Classics skokollektion visar en mångfald av ikoniska design som har överskridit generationer. Varje sko kombinerar elegant stil, komfort och prestanda, vilket gör dem till ett populärt val för idrottare och modeentusiaster. Oavsett om det är Classic Leather, Workout eller Club C, är Reebok Classics-skor en tidlös tillägg till varje sneaker-samling.
Reebok Classics herrskor erbjuder ett brett spektrum av alternativ för att tillgodose olika preferenser. Från den retrocharmen hos Classic Leather till den atletiska funktionen hos Workout omfattar herrskollektionen märkets åtagande att leverera kvalitetsskor som står emot tiden. För kvinnor som söker en mix av mode och funktion erbjuder Reebok Classics damskor det perfekta balans. Kollektionen innehåller ikoniska silhuetter som Freestyle och Club C, alla designade för att ge kvinnor på språng styrkan att se bra ut och lägga till en touch av tidlös elegans i vilken outfit som helst.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga