up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Samsonite

Samsonite

Allt ( Samsonite )

Märkesinformation för Samsonite

Samsonite är en av de mest välkända lyxvarumärken som tillverkar högkvalitativa resväskor, portföljer och även små necessärer. Varumärket startades den 10 mars 1910 i Denver, Colorado, i USA, medan bolagets huvudkontor ligger i Mansfield, Massachusetts. Vid början var det känt som Shwayder Trunk Manufacturing Company. När den första Samsonite-resväskan gjord av koniska vulkaniserade fiber blev den bäst säljande produkten ändrades företagets namn till Samsonite. Varumärket har stannat vid sina värderingar och är nu ständigt innovativt med sina resväskor och erbjuder större styrka och hållbarhet för att kunna användas under en längre period.
Varumärket anpassar sig till moderna tidsålders trender och utvecklar sina produkter för att möta konsumenternas behov. Idag är Samsonite det ledande varumärket som erbjuder alla typer av trendiga och stilfulla resväskor, såsom inomhus, utomhus, affärs-, dator- och resväskor av högsta kvalitet. Du kan hitta ett stort utbud av Samsonite-produkter lätt på Dressinn. Samsonite förändrar resväskbranschen genom att använda mycket lättare och starkare material för att ge en bättre reseupplevelse till alla i hela världen. Företaget skapar också de mest ikoniska och trendiga designerna och ger bättre komfort för att möta resenärernas förväntningar.

Samsonite erbjuder de trendigaste och mest högkvalitativa resväskorna

Samsonite-resväskor är speciella för sin hållbarhet eftersom de har genomgått många tester för att bli de mest robusta. Väskorna är gjorda med antingen aluminium eller polykarbonat för att motstå påfrestningar på väskan. Varumärket erbjuder också matchande Samsonite-resväskesatser för att resa med stil. Dessa satser består av olika storlekar på väskor i både hårda och mjuka ytterskal för att njuta av din semester med stil. Det finns ett stort utbud av stilfulla och utmärkta kvalitetsklädda resväskor för att göra ditt resande så bekymmersfritt som möjligt. På så sätt fortsätter märket att utnyttja och förbättra sitt hantverk och sitt ursprung genom att erbjuda denna assorterade resväskkollektion.
Det stora urvalet av Samsonite-väskor erbjuder den senaste kollektionen för alla som älskar att resa över hela världen. Varumärket har utan tvekan ett gott rykte för att tillhandahålla hållbara väskor som lätt kan användas utan att oroa sig för slitage på grund av deras skratchbeständighet. Om du letar efter din kontorsväska, är Samsonite-datorväskor ett måste för sin överlägsna kvalitet och stiliga utseende. Dessa är designade för att skydda datorerna genom att lägga till en vadderad ficka för att passa datorn för att förhindra eventuella skador.
Varumärket erbjuder också en smal och rymlig Samsonite-portfölj i superfina och tuffa stilar. Samsonite-ryggsäck är mycket populär för att erbjuda stor estetik samtidigt som den ger smarta funktioner och kvalitet. Oavsett om det är för resor, jobb eller även mode är dessa ryggsäckar det bästa rekommendationen för alla för att vara funktionella och trendiga på samma gång.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga