Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Ugg

Ugg
Information för Ugg
Ugg är ett globalt erkänt varumärke som står för mysig komfort och tidlös stil. 1978 grundades det av den australiska surfaren Brian Smith och Ugg blev snabbt populärt bland kaliforniska surfare som uppskattade det mjuka, fårskinnsstövlarna som det perfekta efter-surf-fötterna. Med sina rötter djupt förbundna med ett avslappnat, strandlivsinspirerat livsstil, har Ugg sedan förvandlats till ett ikoniskt modevarumärke. Ugg har utvecklats från sina ödmjuka surf-inspirerade rötter till att bli ett globalt modevarumärke känt för sitt engagemang för komfort och stil. Med en mångsidig produktlinje, inklusive kläder, jackor, skor och stövlar, fortsätter Ugg att erbjuda mysiga, lyxiga alternativ för individer som söker både värme och mode.
Ugg har utvidgat sin produktlinje utöver skor till att inkludera ett sortiment av bekväma och eleganta kläder. Deras klädkollektion kombinerar premiummaterial med klassiska designs, och erbjuder allt från mysiga tröjor och huvtröjor till stilfulla ytterkläder. Ugg-kläder är designade för att hålla dig varm och bekväm samtidigt som du bibehåller en känsla av lyx och sofistikation.

Ugg är där mysig komfort möter tidlös stil

Ugg-jackor exemplifierar varumärkets engagemang för värme och stil. Tillverkade med högkvalitativa material och noggrann uppmärksamhet för detaljer, erbjuder Ugg-jackor en perfekt blandning av mode och funktion. Ugg-jackor är ett måste för din garderob. Ugg herrskor tillgodoser den moderna mannen som söker både komfort och stil. Från klassiska fårskinnsstövlar till släta sneakers och loafers, erbjuder Ugg ett diversifierat sortiment av skor. Dessa skor är designade för att tåla den ansträngning som dagliga livet medför, samtidigt som dina fötter hålls bekväma och stödda. Uggs kvinnoskor kombinerar modemedvetna designs med den signaturkomfort som varumärket är känt för. Deras kvinnoskor är designade för att förbättra din stil medan du får ultimat komfort.
Uggs ikoniska fårskinnsstövlar har vunnit miljontals hjärtan världen över. Dessa stövlar har en mjuk fårskinnsfoder, vilket ger en oöverträffad värme och komfort. Tillgängliga i ett flertal stilar, inklusive klassiska höga och låga stövlar, är Ugg-stövlar mångsidiga och lämpar sig för alla tillfällen. De har blivit ett symbol för avslappnad lyx, perfekt för både casual utflykter och mysiga kvällar hemma. Oavsett om du föredrar den klassiska looken hos Ugg Classic Short eller sofistikationen hos Ugg Baily Bow, finns det en stövel som matchar din stil. Ugg-stövlar för kvinnor är en tidlös tilläggning till vilken garderob som helst. Ugg-tofflor är epitomet av inomhuskomfort. Tillverkade med samma högkvalitativa fårskinn som deras stövlar, omsluter Ugg-tofflarna dina fötter i värme och mjukhet.