up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man en ansigtsmaske til sport?

Sportsansigtsmasker giver atleter mulighed for at dyrke sport og føle sig trygge og beskyttet mod bakterier eller virus. Ved at sikre spillerens vejrtrækning med sportsansigtsmasker, kan atleternes velvære og sundhed forbedres og bevæger sig mod en bedre og mere perfekt sportspræstation. Du kan købe sportsmasken hos Uhlsport , Softee , UYN , Sport HG .
Tips til valg af sportsmaske

At vælge en ansigtsmaske til sport er en stor udfordring, så her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den bedste sportsansigtsmaske som følger:

Undgå en tyk ansigtsmaske, fordi at bære disse ansigtsmasker vil gøre det sværere at trække vejret. Mindre huller mellem gevindene gør det sværere for luft at cirkulere.
Bomuldsmasken er en af de bedste muligheder for sportsmasker, fordi dens stof skaber balance mellem åndbarhed og beskyttelse.
Prøv at vælge en ansigtsmaske , der er lavet af et let, åndbart og fugttransporterende materiale, fordi det er meget behageligt under sport.
Størrelsen på masken er også et af de vigtige punkter at overveje. Det er bedst at vælge en maske, der sidder godt, men også giver mulighed for afslappet vejrtrækning.
Ansigtsmasker , der er skabt med et indvendigt design, der forhindrer dem i at falde sammen over næse og mund, kan give dig mulighed for at føle dig mere afslappet.

clouse menu Luk