up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Børnetøj

Jakker - Funktioner: Stretch

()
load

Hvad er nogle af de bedste jakker til drenge?

Hummel jakke til børn

Hummel jakken til børn bruges frem for alt i vinterhalvåret for at forhindre børn i at blive kolde. Den ydre skal af Hummel børnejakken er lavet af fiber eller polyester samlet med en vandafvisende belægning. Mange børnejakker er beskyttet med syntetisk polstring, som normalt er fremstillet af fibergarn. Disse jakker bruges når barnet går udenfor i vinterhalvåret.

Uhlsport jakke til børn

Uhlsport børnejakken er lavet af isoleret inderpolstring og et vandtæt design kombineret med indvendig polstring. Den førsteklasses kombination af komfort og varme gør det muligt for Uhlsport børnejakken at give enestående varme og komfort selv under de hårdeste vejrforhold. Stoffet i denne jakke er ventileret og holder dit barn afslappet, mens det leger.

Adidas træningsjakke

Adidas sportsjakken har alle de vitale egenskaber, som en børnejakke skal have. Denne jakke er meget behagelig, slidstærk og vandtæt. Adidas sportsjakkens materiale spærrer for vinden og har samtidig ventilation mod sved. Denne jakke er et godt valg, fordi den giver enestående dækning, samtidig med at den tillader let bevægelse.

Joma børnejakke

Joma børnejakken indeholder et isolerende lag, der afviser fugt, et fyldigere snit for større dækning og større varme. Især Joma børnejakken er et vandtæt dobbeltlag med søm, forsænkede lynlåse for at holde dig varm og en dobbelt lynlås foran. Du kan købe de bedste børnejakker fra Adidas , Joma , Puma , Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk