up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnetøj fodbold

Børnetøj fodbold

Find et bredt udvalg af Børnetøj-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnetøj

Mærker for Børnetøj

Hvordan vælger man det rigtige fodboldtøj til børn?

Udstyrssæt

Sættet er et af de grundlæggende elementer til sport som fodbold. Udstyrssættet indeholder sportsartikler såsom instrumenter, materialer, tøj og redskaber, der bruges til at konkurrere i spil og opgaver relateret til sporten.

Jakker

Fodboldspillerjakker er tilpasset til vådt terræn. De har normalt hele ærmer, en hætte og lynlåse foran eller lige ned langs siderne. En jakke er normalt let og termisk.

Bukser og leggings

Bukser og leggings er også nødvendige beklædningsgenstande for at dyrke sport. Bukserne er posede, men tightsene har en tæt pasform. Bukserne er normalt lavet af bomuld.

Poloer og t shirts

T shirts er et vigtigt tøj til sport, de giver åndbarhed og elasticitet for maksimal bevægelsesfrihed. Poloshirts tillader derimod ikke så meget bevægelse, men de er en klassiker i nogle sportsgrene som tennis og golf.

Strømper og strømper

Sokker og strømper bruges til at blive brugt sammen med sportssko. Strømperne kan have en kort eller lang længde alt efter hvilken sport der dyrkes. Det er vigtigt, at de har et elasticitetspunkt for at være behagelige for foden.

Sweatshirts

Sweatshirts og hættetrøjer bruges for det meste, når vejret er koldt. Sports sweatshirts har normalt en frontlomme, dem med hætte har normalt en snøre, der kan justeres efter ønske.

Træningsdragter

Træningsdragter er beklædningsgenstande, der har to komponenter: bukser og en jakke, normalt med lynlås foran. Oprindeligt blev det lavet til at blive brugt til sport, specielt til spillere at bære under konkurrencer eller træning. I øjeblikket bruges de også til daglig.

Mere om børnetøj:

Flere oplysninger om tøj omfatter ansigtsmasker, handsker, hovedbeklædning, nakkegamacher, nederdele, sports bh´er, veste og baselag . Du kan købe dette tøj hos Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk