up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Damesko

Kondisko - Farve: Sort

()
load

Hvordan vælger man sportssko?

Når det kommer til sport og fysiske aktiviteter, kan sko gøre din træning og oplevelse lettere. Med så mange nye sko, der frigives fra tid til anden, kan det være en skræmmende opgave at finde den rigtige sko til din træning.
Sneakersene kan bruges i hverdagen. De kommer i en række flotte designs, tykke polstrede mellemsåler, premium læderoverdele og polstrede hæle. Når du leder efter noget behageligt og stilfuldt på samme tid, er sømløse sneakers det ideelle valg. Joma , Asics , Hummel og Umbro tilbyder high end træningssko til mænd og kvinder.
High top sko har mange beskyttende funktioner, hvorfor professionelle spillere foretrækker disse sko. De er lette og komfortable og har vist sig at forbedre din præstation. High top sneakers kan bruges til næsten enhver aktivitet i fitnesscentret, fra vægtløftning til udstrækning, en aerobictime, løb eller jogging. High Top Trainers er lettere end Cross Trainers og er lavet med en let mesh overdel for åndbarhed. Giver dæmpning og absorberer stød. De støtter også svangen af din fod.
Lædersneakers giver et blødere skridt end normale sko. Sålen på en lædersko er normalt bred og stabil. Derudover giver bredden støtte til sidebevægelse under træning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk