up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko fodbold

Damesko fodbold

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter fodboldstøvler?

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Start

Leder du efter fodboldstøvler?

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvordan vælger man de rigtige sko?

Basketball sko

Basketball er en hurtig og dygtig sport, der kræver, at spillere løber både i lige linje og sideværts. Basketballsko er nok det vigtigste element i dit sportssæt. At finde de rigtige basketballsko er afgørende for at sikre, at du vil præstere dit bedste på banen. Nogle af de funktioner, der gør en god basketballsko , inkluderer: stødabsorbering, støtte, greb og en behagelig pasform.

Håndbold sko

Håndboldspillere bør vælge sko, der giver maksimal balance og er forstærket foran. Håndboldsko holder dig klistret til jorden, så du bør vælge sko lavet af let materiale. Det giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt uden at mærke vægten på dine fødder. Håndboldsko er generelt lavet af lette stoffer, såsom gummi og læder.

Sneakers

Atletiksko til kvinder er designet til at give den fremragende stødabsorbering, stabilitet og dæmpning, som trænere og spillere har brug for. Disse sko har robuste såler, der er designet til at give dig mulighed for at udføre træning og øvelser komfortabelt. Derudover former det asymmetriske snøredesign sig efter din fods form for at sikre en sikker og behagelig pasform.

Volleyball sko

Volleyballsko er designet til at bevæge sig med en spillers fod. Det er afgørende for spillerens præstation, hvilket betyder, at skoen skal sidde tæt, uden plads til bevægelse indeni. Det bedste råd er at vælge volleyballsko , der er en fingerbredde eller mindre mellem tæerne og spidsen af skoen. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Mizuno er kendte producenter af volleyballsko.

Lær mere om atletiksko til kvinder:

Flip flops er en ideel skomulighed efter en hektisk træningssession. De er lette, bløde og luftige. Generelt spilles ishockeyligakampe på Astroturf, men der er nogle baner lavet af det originale græs. Derfor skal du vælge sko ud fra det terræn, du skal spille på. Den vigtigste forskel mellem Astroturf og landhockeysko er i grebet af sålerne. Græsbanesko har længere nitter i modsætning til kunstgræssko. Det skyldes, at skoene kan synke ned i græsset og give bedre greb og vejgreb. Astroturf sko har på den anden side kortere nitter, der graver sig ind i Astros uden at beskadige overfladen. For at rumme tykke sokker skal du vælge rugbystøvler , der mindst er lidt større end din normale skostørrelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk