up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad bruges sportsure til?

Sportsure er en del af træningen for atleter. Et sportsur er et mesterværk, der kombinerer funktionerne og funktionerne fra et stopur, armbåndsur, GPS, alarm og meget mere på ét sted. De er designet til at være robuste, stilfulde og funktionelle. Sportsure er stød og slagfaste, vandtætte og vil hjælpe dig med at forbedre din omgangstid.
I modsætning til kjoleure, der har polerede metalrammer, er sportsure designet med gummi eller plastikforbindelser. Traditionelle sportsure blev designet i sort; men i dag kommer de i en række forskellige farver og stilarter. Nogle af de bedste urmærker er Garmin , Polar , Coros , Sigma .

Funktioner af sportsure

Du kan aktivere stopuret blot ved at trykke på en knap. Tæl de omgange, du løber, eller din løbstid med en præcision på ned til brøkdele af et sekund. Sportsuret giver dig også mulighed for at gemme eller slette registrerede tider. Sportsure er et populært valg blandt atleter, da de er stød og vandafvisende, hvilket gør dem perfekte til udendørsaktiviteter som løb, skating, kajaksejlads, sejlads, skiløb, cykling og mange flere. At købe et sportsur er bestemt en investering værd, hvis du ofte laver udendørsaktiviteter. Sportsure giver adskillige fordele, da de kan hjælpe dig med at holde styr på dine mål, såsom kilometertal, skridt, forbrændte kalorier og meget mere.

clouse menu Luk