up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man håndboldsko?

Håndboldsko til mænd er specielt designet til at holde dig på jorden ved at give den rette balance. De er også meget velegnede til at give yderligere vedhæftning. Håndboldsko til mænd bruges i sportsgrene, hvor der er mere sidebevægelse og færre hop. Disse sko har ofte ekstra plads omkring anklerne for at lette bevægelsen. Håndboldsko til mænd er altid lavet af lette materialer, gummi og læder for at modstå pludselige og hurtige bevægelser.

Tips til valg af håndboldsko

Det vigtigste du kan gøre, når du skal vælge håndboldsko, er at sikre dig, at skostørrelsen er din, og at den lever op til dine krav.
Prøv at vælge håndboldsko med god beskyttelse for at beskytte dig mod slag og stød, men samtidig for at få en hurtigere bevægelse.
Køb altid sko fra pålidelige mærker som Adidas , Puma , Mizuno , Asics og Hummel .

Disse sko vil være ideelle er ideelle til træning. Sålen på håndboldskoene er perfekt designet til pludselige stop og hurtige vendinger. Håndboldsko til mænd er meget lette, slidstærke og afslappende at have på under lange sportssessioner.

Håndboldsko til mænd er så komplette sko, at du kan bruge dem til forskellige sportsgrene. Du får ikke fodtræthed. Den indvendige foring af håndboldskoene giver dig mulighed for at holde dine fødder stabile og giver ekstra dæmpning under spillet.

clouse menu Luk