up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko fodbold

Herresko fodbold

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter fodboldstøvler?

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Start

Leder du efter fodboldstøvler?

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Typer af sportssko

Basketballsko

Basketballsko hjælper med at forbedre din præstation og forhindre skader, mens du spiller basketball. Basketballspillet involverer regelmæssigt spring, spark og blokering af bolden, hvorfor basketballsko er designet til at fungere som støddæmpere og give modstand til anklen med stabilitet, så deltagerne nemt kan spille. Basketballsko giver ekstra stabilitet, mens du løber under spillet.

Håndbold sko

Håndboldsko har et basedesign skabt specielt til at stoppe enhver form for hurtig bevægelse. De har også en meget lav profil, hvilket giver ekstra balance for spilleren. Disse sko har typisk et ekstra rum nær anklerne for bevægelsesfrihed. Håndboldsko er lavet af tykke, stive såler til at klare hurtige, korte bevægelser.

Rugby støvler

Rugbystøvler er skabt med det formål at opnå maksimal modstand. Disse støvler er normalt lavet af højkvalitets læder eller nogle gange med syntetisk materiale eller en blanding af begge materialer, så de kan bruges i lang tid. Rugbystøvler er bredere, har en hævet hæl, større nitter og et højere snit nær anklen.

Sneakers

Sportssko er sportssko, der er lavet af læder, tekstil og syntetisk materiale. Sportssko er designet til bevægelser i flere retninger. Bunden af er mere justerbar for at tillade en bred vifte af bevægelse. Denne type sko er meget kompatibel med dine fødder og holder dig afslappet selv under hård træning. Disse sko kommer i en bred vifte af farver og designs.

Volleyball sko

Volleyballsko kan ligne klassiske sportssko, men de er meget forskellige. Volleyballsko har et blødt gummibundmateriale. Gummiet er forberedt til at give fremragende vedhæftning til jorden og forhindre skoen i at glide på jorden. Du kan købe disse sko fra Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Uhlsport og Asics .

Mere om herresko:

Klipklapper
Flip flops er en type sko, der har en flad bund og et Y formet bånd mellem tæerne for støtte. De er normalt vant til at gå i fitnesscenter.

Hockey sko
Hockeysko er skabt med stødabsorberende funktioner og giver den styrke og blødhed, som landhockeyspillere kræver hver dag. Sålen på hockeysko har også nitter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk