up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

T-Shirts

()
load

Hvordan vælger man en god t shirt til sport?

Det er vigtigt at vælge den rigtige skjorte til sport; T shirts er en af de mest populære beklædningsgenstande, du kan finde i din garderobe. For atleten, der træner i et fitnesscenter, træner, løfter vægte eller deltager i udendørsaktiviteter eller sport, er en T shirt den bedste mulighed.
Dette er nogle grunde til, at t shirts er det mest slidte tøj i verden, og hvordan man vælger en god t shirt til sport:

Type materiale og stof : T shirts kan være lavet af en række forskellige materialer: bomuld, polyester eller syntetiske blandinger. Bomuld T shirts er nemme at have på, absorberer sved og tørrer hurtigt.

Vælg den rigtige størrelse : Komfort bør være hovedfaktoren, når du vælger den rigtige størrelse skjorte til sport. T shirts har tendens til at strække sig over tid, så vælg en stram størrelse – ikke for lille, ikke for stor. Du bør også kende din størrelse og proportionerne af din krop for at vælge den rigtige skjorte.

Stil : T shirts kommer i forskellige stilarter såsom langærmede t shirts, kortærmede t shirts og tanktops. Du kan købe den bedste kvalitet fra kendte mærker som Adidas , Joma , Puma og Mizuno .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk