up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Undertøj - Produkttype: Boxers

()
load

Hvordan vælger man basislag til at spille fodbold?

Fodboldspillere skal møde meget forskellige klimaer, nogle er behagelige og andre ikke så meget. På grund af koldt vejr kan ydeevnen blive påvirket. Så tilføj et par ekstra lag til dit fodboldtræningssæt, der kan gøre en stor forskel i at vinde eller tabe på spilledagen. Der er flere fordele ved at lægge et lag under dit tøj. Underlag , kompressionsbeklædning eller termisk udstyr er det bedste tøjtilbehør, der holder din krop varm og behagelig i koldt vejr. Adidas , Rinat , Hummel , Mc David og Ho Soccer er nogle af de førende mærker, der tilbyder armvarmere.

For at forbedre fodboldpræstationerne på banen skal du holde dig varm. Fodboldundertrøjer er teknisk designet til dette formål. Overkroppens baselag bæres af fodboldspillere om vinteren. Tilføjelse af et kompressionslag stimulerer blodgennemstrømningen, sikrer fleksibilitet og låser varmen.

Når du vælger et kompressionsbaselag til fodbold , bør du vælge en tæt pasform. Basislaget skal fungere som en anden hud, da det er designet til at holde din krop i optimal tilstand for god sportspræstation. Lavet af et åndbart, let og hurtigttørrende materiale, kan et baselag helt sikkert forbedre din præstation på banen eller under træningssessioner. Polyester og elastan er de bedste materialevalg, når du skal vælge et baselag til fodboldspillere. Bundlag fås i en lang række designs og farver fra forskellige mærker, som du kan vælge imellem.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk