up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Ho soccer Korte Bukser Resistance

plus
Ho soccer

Ho Soccer Korte Bukser Resistance

Produktbeskrivelse Ho soccer Korte Bukser Resistance

Funktioner:

Neopren under shorts med høj kvalitet side polstring, som er meget modstandsdygtig over for slid og ælde.

Denne model har et fleksibelt område mellem benene.

Meget effektiv, behagelig og varig.


Er du på udkig efter Ho soccer Korte Bukser Resistance? Alle Ho soccer er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Ho soccer Korte Bukser Resistance og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos goalinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i fodbold udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Ho soccer Korte Bukser Resistance

Længde
Kort
Farve
Sort
Køn
Drenge
Anbefalet brug
Fodbold
Form for bukser
Sporty
Anbefalet Brug
Fodbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up