up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Ho soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat

Ho soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat

plus
Ho soccer

Ho Soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat

Produktbeskrivelse Ho soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat

HÅNDFLADE:

4 mm AQUAFORMULA latex + 3 mm skum, kombineret med AAS-systemet (Anti Abrasion System), designet til at beskytte det mest berørte område af palmen i tilfælde af fald.

SKÆRE:

hybrid:

Rull fladt med indpakket tommel.

BACKBODY:

Neopren i en enkelt konstruktion.

baghånd:

3D GEL-system, der tilbyder en slagstøttezone i ergonomisk konstruktion kombineret med 5 mm præget latex + 3 mm skum.

WRIST CLOSURE:

Bælte med 3 fastgørelser kombineret med MICRO STRAP 3D-systemet.Lige nu har vi tilbud på Ho soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat. Kig ind i vores online fodbold butik, hos goalinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste fodbold udstyr. Vi har også varer som fodbold, og alt det gode fra Ho soccer, til de bedste priser.

Funktioner Ho soccer Målmandshandsker Ikarus Roll/Flat

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Roll-flad
Farve
Grøn
Grå
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up