up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Hummel Regnjakke South

Hummel Regnjakke South

Hummel Regnjakke South

Hummel Regnjakke South

plus
Hummel

Hummel Regnjakke South

Produktbeskrivelse Hummel Regnjakke South

HmlSOUTH JACKET er lavet i vævet stof med et all-over print og leverer pålidelig vandafvisende beskyttelse takket være dens stoffinish og tapede sømme.

Denne hummel®-jakke bruger genbrugspolyester i sin produktion for et lavere miljøaftryk sammenlignet med konventionelt polyestertøj.

Jakken har en aftagelig hætte, en lynlåslomme i siden og en snøre forneden for at holde vind og regn ude.


Ved du hvilke egenskaber der gør Hummel Regnjakke South til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Hummel Regnjakke South, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Jakker afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Hummel Regnjakke South

Sæson
Alle sæsoner
Hætte
With hood
Farve
Grøn
Funktioner
Vandtæt
Vindafvisende
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up