up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Anorak Islandia III

Joma Anorak Islandia III

Joma Anorak Islandia III

Joma Anorak Islandia III

Joma Anorak Islandia III

plus
Joma

Joma Anorak Islandia III

Produktbeskrivelse Joma Anorak Islandia III

Langskåret åben anorak med lynlås og knapper. Den har en hætte, ribbet manchetter og to dobbelte lynlåslommer, der kan åbnes øverst eller nederst. Den har en ekstra lomme på indersiden med en klæbende lynlås. Det indeholder polart stof inde for at give komfort og varme.


Specifikationer:

100%polyamid transparent pu -belægning
Polstring 100% polyester 380 gr
Foring indvendig krave 100% polyester polar
Foring inde i 100% taft polyester


Hvis du står og mangler en Joma Anorak Islandia III, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Joma, er produceret af de bedste materialer. Joma er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Joma Anorak Islandia III i dag!

Funktioner Joma Anorak Islandia III

Hætte
With hood
Farve
Blå
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up