up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Essential-træningsdragt

plus
Joma

Joma Essential-træningsdragt

Produktbeskrivelse Joma Essential-træningsdragt

Tracksuit med jakke og lange bukser. Jakken har et halvcirkelåge på forsiden. Inkluderer raglan ærmer til nem bevægelse, lynlommer og en ribb strikket krave for bedre pasform. Bukserne omfatter side lynlommer, elastisk talje, indvendig snor og manchetter med synlig gummiflade for optimal pasform.

Specifikationer:

Mikrofiber. 95% polyester 5% elastan


Joma Essential-træningsdragt har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Joma Essential-træningsdragt, købt hos goalinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online fodbold butik, hvor du kan finde masser af varer fra Joma, færdiggør din ordrer af fodbold varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Joma Essential-træningsdragt

Farve
Blå
Gul
Produkttype
træningsdragt

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Meget smuk

-

Perfekt, som jeg forventede

Glædeligt overrasket

-

Meget flot til en meget moderat pris. Fantastisk køb.

Meget sejt

-

Jeg elskede det ... meget bedre end forventet

Mooi, kvalitet

-

Leuk om dragen, zeer goede kwaliteit.

Joma træningsdragt

-

Træningsdragten er i god kvalitet, selvom jakken er lidt lang.

Joma træningsdragt

-

Meget korrekt, kvalitetspris, smukkere end fotoet eller den anbefalede størrelse er perfekt

Gennemgang af essentiel mikro træningsdragt

-

Meget godt produkt

Gennemgang af essentiel mikro træningsdragt

-

Meget godt produkt

Meget godt produkt

-

Den kommer perfekt i størrelse og af meget god kvalitet ... Jeg er meget tilfreds med denne træningsdragt, den er perfekt, da ... uden tvivl den bedste træningsdragt, jeg har haft ... og de tjener de specifikke produkter og informerer dig om hele tiden af forsendelsen .. .enhorabuena

Godt produkt

-

godt produkt

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up