up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Aguila Pros er Jomas mest klassiske støvler. Med avancerede materialer er der stadig fodboldspillere blandt andet takket være dens vandtætte læder øverst. Klassisk stil fodbold ved hjælp af tomorrows teknologi. Overdelen er lavet af kænguru læder, som ikke absorberer vand, samtidig med at den beholder sin oprindelige letthed, WATER RESISTANT teknologi. Med ONE PIECE teknologi, der bruger et enkelt, problemfrit stykke, hjælper dets justering til foden og forhindrer vægttab. Det omfatter også FLATLOCK teknologi: et fladt søm system, fastgjort på indersiden for at forhindre chafing. Forformet EVA foring indersål, der justerer sig til fodens form. Mellemsål lavet af høj kvalitet, let nylon. Høj kvalitet, let nylon sål.

Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG er det perfekte udstyr, for at nå dine fodbold mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Fodboldstøvler og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Støvler varer er på tilbud. Find dem i goalinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Joma, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Joma Fodboldstøvler Aguila Pro SG

Type ydersål
Sg - blødt underlag
Farve
Sort
Type af Fodboldstøvler
Lav/Uden Sok
Erfaring
Semi Pro

Leder du efter fodboldstøvler?

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up