up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

The Champions øverste skiller sig ud på grund af sin lethed, da det er lavet ved hjælp af et enkelt stykke mikrofiber, kun 1 mm tyk. Det har også en indre forstærkning sikrer strukturen og styrken af ​​støvlen. Den Champion også skiller sig ud for sin indersål, fremstillet ved hjælp af en meget modstandsdygtig og sejt materiale giver stabilitet til foden. Et vigtigt træk for forebyggelse af skader og sikre, at foden altid holdes stramt. Denne støvle tillader kun den forreste del af foden til at bøje mens centrum forbliver stabil. Sålen er lavet af to komponenter med forskellige tætheder, på ydersiden er det hårdere og dermed hårdere, mens indersiden er blødere at opnå større fleksibilitet og dæmpning samtidig reducere støvler vægt.

Hvis du står og mangler en Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Støvler udstyr fra mærker som Joma, er produceret af de bedste materialer. Joma er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG i dag!

Funktioner Joma Fodboldstøvler Champion Cup FG

Type ydersål
Fg - fast underlag
Farve
Orange

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up