up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Andes

plus
Joma

Joma Jakke Andes

Produktbeskrivelse Joma Jakke Andes

Specificaions:

Winter Jacket polyester taslon 228T, Lining 100% Polyester polar


Er du på udkig Joma Jakke Andes? Hos goalinn finder du altid Jakker, fra de bedste mærker, det kunne være fra Joma, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra fodbold butikken.

Funktioner Joma Jakke Andes

Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Køn
Drenge
Anbefalet brug
Urban
Jakketype
syntetisk isoleret
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up