up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Lion

Joma Jakke Lion

plus
Joma

Joma Jakke Lion

Produktbeskrivelse Joma Jakke Lion

Polstret anorak med hætte. Indeholder lommer og inkluderer personlig aftrækker på frontlynlåsen. Manchetterne og sømmen er elastiske for at tilpasse enderne af tøjet til kroppen og for at bevare varmen.


Specifikationer:

Sammensætning: Polyester 100%Hvis du vil lære mere omkring Joma Jakke Lion, eller andre varer fra Joma i Børnetøj kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge fodbold fra Joma, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Joma Jakke Lion

Sæson
Efterår/vinter
Hætte
With hood
Farve
Rød
Funktioner
Stretch
Termiske
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Urban
Jakketype
syntetisk isoleret
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up