up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Urban

plus
Joma

Joma Jakke Urban

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban

Anorak med ribbing på ærmerne for optimal pasform og aftagelig hætte. Inkluderer lynlås og lomme.

Specifikationer:

Sammensætning: Polyamid 100%


På tilbud nu, Joma Jakke Urban til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos goalinn, Kan du finde udstyr til Børnetøj, extra mange Jakker. Vi har mange forskellige Jakker, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Joma Jakke Urban

Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Køn
Drenge
Anbefalet brug
Urban
Jakketype
syntetisk isoleret
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up