up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Jakke Urban

plus
Joma

Joma Jakke Urban

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban

Anorak Med Ribbing Ved Mansjetterne For Optimal Fit And Removable Hood.

Inkluderer lynlås og inderside. Specifikationer: Materiale: Polyamid 100%.Hvis du vil lære mere omkring Joma Jakke Urban, eller andre varer fra Joma i Herretøj kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge fodbold fra Joma, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Joma Jakke Urban

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Blå
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up