up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Regnjakke Championship IV

Joma Regnjakke Championship IV

Joma Regnjakke Championship IV

Joma Regnjakke Championship IV

plus
Joma

Joma Regnjakke Championship IV

Produktbeskrivelse Joma Regnjakke Championship IV

Regnfrakke med central lynlås og for med Micro Mesh-teknologi, der forbedrer åndbarheden. Den har lynlåslommer og integreret hætte.


Specifikationer:

Sammensætning: Polyester 100%


Teknologi:

Micro mesh:
Det er en teknologi, der fremmer fugttransport og giver maksimal åndbarhed. Din krop forbliver tør, og din komfort forbedres.

Tilpasningsevne:
Stoffet, der bruges til at fremstille tøjet, gør det muligt at tilpasse sig bedre til atletens krop. Beklædningen tilpasser sig kroppen for større komfort, mens du dyrker sport.

Med lommer:
Beklædningsgenstande med strategisk placerede lommer til opbevaring af vigtige genstande, mens du dyrker sport. Kan bruges til at opbevare enhver genstand.

Vindjakker:
Tøj lavet af fladvævede, lette stoffer, der beskytter kroppen mod direkte påvirkning af luften. Beskytter kroppen mod direkte påvirkning af luften.

Vandtæt:
Teknologi som beskytter og isolerer mod miljøfaktorer som regn eller vind. Det holder dig tør under hele din sportsaktivitet.


Ved du hvilke egenskaber der gør Joma Regnjakke Championship IV til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Joma Regnjakke Championship IV, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Jakker afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Joma Regnjakke Championship IV

Sæson
Alle sæsoner
Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Vindafvisende
Vandtæt
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Windfoil
V andpolo
Anbefalet Brug
Paddle
Tennis

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up