up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Sæt Phoenix

plus
Joma

Joma Sæt Phoenix

Produktbeskrivelse Joma Sæt Phoenix

Todelt sæt bestående af en kortærmet T-shirt med kontrastfarvede snit på skuldre og halsudskæring og shorts med elastisk linning, der kan justeres med en taljesnor.


Specifikationer:

Materiale: 100% polyester interlock


Teknologi:

Tilpasningsevne:
Stoffet, der bruges til at fremstille tøjet, gør det muligt at tilpasse sig bedre til atletens krop. Beklædningen tilpasser sig kroppen for større komfort, mens du dyrker sport.

Komfort:
Fremstillet af elastisk strikstof for ekstra komfort og en bedre pasform. Tøjet er yderst behageligt, hvilket hjælper dig med at udvikle din sportslige aktivitet bedre.

Bevægelsesfrihed:
Tøj lavet af elastisk strikstof, som letter bevægelsen under din træning. Den passer perfekt til kroppen, så du kan træne med total bevægelsesfrihed.

Holdbarhed:
En finish påført stoffet for at forhindre den hurtige nedbrydning af fiberen og dens farver. Øger tøjets levetid takket være stoffets holdbarhed.

Hvad ville du sige til at finde Joma Sæt Phoenix til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din fodbold butik. Køb det bedste udstyr fra Joma og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Funktioner Joma Sæt Phoenix

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne
Faggrænse
Fodboldspiller

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Sæt Phoenix

Store

-

Meget god værdi for pengene, lidt smal hals men fantastisk. Jeg købte en, og den ankom en dag senere, jeg kunne lide den, og jeg gentog dette, jeg ankom inden for fristen, alt sammen meget godt

Joma Sæt Phoenix

Sæt

-

Skjorten er lidt lang

Joma Sæt Phoenix

Phoenix sæt

-

Det er et enkelt sæt med god kvalitet fra mærket Joma. For hvem jeg spurgte, har bukserne ikke lommer.

Joma Sæt Phoenix

Sæt

-

Bukser str. L giver en masse størrelse

Joma Sæt Phoenix

Skjorten er lidt lang

-

God kvalitet, men skjorten er lidt lang efter min smag

Joma Sæt Phoenix

Mindre rundt om halsen, men god

-

God kvalitet, til en meget rimelig pris. Hovedåbningen er lidt lille, men passer stadig.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up