up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Sæt Zamora VII

Joma Sæt Zamora VII

plus
Joma

Joma Sæt Zamora VII

Produktbeskrivelse Joma Sæt Zamora VII

Skjorten har lange ærmer med V-hals og raglanærmer for at maksimere bevægelsesfriheden. Inkorporerer Micro mesh-stof på armhulerne og siderne for at optimere åndbarheden og holde kroppen tør under sport.


Funktioner:

Tredelt sæt bestående af T-shirt, shorts og målmandsstrømper.
Shortsene har en justerbar elastisk linning med linning i taljen.


Specifikationer:

Materiale: 100% polyester interlock


Teknologi:

Micro mesh:
Det er en teknologi, der fremmer fugttransport og giver maksimal åndbarhed. Din krop forbliver tør, og din komfort forbedres.

Tilpasningsevne:
Stoffet, der bruges til at fremstille tøjet, gør det muligt at tilpasse sig bedre til atletens krop. Beklædningen tilpasser sig kroppen for større komfort, mens du dyrker sport.

Bevægelsesfrihed:
Tøj lavet af elastisk strikstof, som letter bevægelsen under din træning. Den passer perfekt til kroppen, så du kan træne med total bevægelsesfrihed.

Letvægt:
Tøj lavet af mikrofiberstof for maksimal fleksibilitet, mens du dyrker sport. Du føler dig ikke tynget under hele din træning, takket være stoffets letvægtsteknologi.

Forebygger ubehagelige lugte:
Stoffets finish forhindrer svampe, der producerer ubehagelige lugte, i at dannes, og ved at forhindre svampens fremkomst forhindrer det derfor også den dårlige lugt. Tøjet afgiver ikke ubehagelige lugte efter din træning.

Åndbar:
Stoffer, der letter perfekt åndbarhed mellem tøjet og kroppen. Hjælper med at fjerne sved fra kroppen.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos goalinn, din online specialist i fodbold udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Udstyrssæt varer fra Joma. Kig efter fodbold varer, der står under Joma Sæt Zamora VII. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Joma Sæt Zamora VII

Typer af ærmer
Lange
Farve
Rosa
Faggrænse
Målmand
Anbefalet Brug
Fodbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Sæt Zamora VII

Godt, men bukserne er ikke målmand

-

Det perfekte stof og farve, passende størrelser, men bukserne er til en fodboldspiller, ikke en målmand, med polstring på siderne. ellers anbefales

Joma Sæt Zamora VII

Behagelig opdagelse

-

På udkig efter målmandssættet som anmodet af min spiller, stødte jeg på denne butik. Hvad kan jeg sige! Gode priser, hurtig forsendelse og frem for alt er sættet smukt!! Jeg anbefaler i alle henseender

Joma Sæt Zamora VII

Samme som billedet

-

Vare identisk med den annoncerede. Korrekt størrelse, korrekt pasform. Ideel til modige målmænd, der er irriterede over omfangsrige polstrede dragter og beskyttelser. al komfort

Joma Sæt Zamora VII

Super lyst - super sjovt!

-

Præcis hvad min søn ønskede for at stå ude på banen som målmand. Dette outfit er LYST (og det er en god ting)! Størrelsen er rigtig, sokkerne matcher PRÆCIS uniformen og kvaliteten er god. Han ville ønske, at der var albuepolstring og brystgreb (som findes på nogle andre mærker af målmandstrøjer), men dette er et fantastisk basissæt! Forsendelse til USA var ekstremt hurtig.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up