up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Sko Liga-5 IC

plus
Joma

Joma Sko Liga-5 IC

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Joma Sko Liga-5 IC

Funktioner:

- Termoformet Eva Indersål
- Eva Shank
- Phylon mellemsål
- Holdbar gummisål
- Bane: Flad eller Parket
- Sål med Din-70 slid


Teknologi:

Holdbarhed:
- En teknologi, der giver sålen større holdbarhed takket være højmodstandsgummi, der bremser sliddet forårsaget af slid og forlænger dermed skoens levetid.

Flexo:
- Et rillet Flex-system placeret ergonomisk på sålen for at tilbyde den bedste overgang fra hæl til tå ved hvert trin.

Beskyttelse:
- Et materiale, der bruges i forskellige områder af skoen for at styrke dens styrke og holdbarhed.

Sportech:
- Indsprøjtet gummi, som betyder, at der ikke er nogen sømme eller andre stive materialer i den øverste del af skoen. Giver lethed, komfort, øget fleksibilitet og bedre tilpasning til foden. Dens tykkelse varierer afhængigt af beskyttelsen og modstanden i hvert område.

Vts:
- Et ventilationssystem, der tillader større luftstrøm i skoen, holder fodtemperaturen konstant og undgår overophedning af foden.
Kender du alt til Joma Sko Liga-5 IC? Hos goalinn, vælger vi fodbold udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herresko varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Indendørsfodbold sko udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Joma. Alle vores mærker er testet af vores hold af fodbold eksperter!

Funktioner Joma Sko Liga-5 IC

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Sko Liga-5 IC

Utrolig.

-

Har for nylig købt disse futsal sko, og de er utroligt fantastiske. Meget let på mine fødder og føles fantastisk. Jeg har købt fra denne hjemmeside før, og jeg vil gøre det igen.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up