up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Joma

Mandetøj

Mandetøj

fodboldstøvler

fodboldstøvler

junior indendørs fodbold

junior indendørs fodbold

indendørs fodbold

indendørs fodbold

Materiale

Materiale

Udstyr

Udstyr

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Officielt Udstyr

Støvler

Tasker

Tilbehør

Træning

Alle( Joma )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Joma

Joma er et mærke kendt for at være blandt de største sportsproducenter i verden. Det blev grundlagt i Spanien i 1965. Virksomhedens hovedkvarter er i Portillo De Toledo, og dets grundlægger er Fructuoso López. I starten begyndte mærket at tilbyde fodtøj til almindelig brug, men lidt efter lidt etablerede det sig som en af de bedste producenter og distributører af sportsprodukter. Det tilbyder et bredt udvalg af tøj, sko og andre genstande til næsten alle sportsgrene, såsom løb, tennis, fodbold osv.
Det vigtigste element, som enhver spiller har brug for, er en træningsdragt af god kvalitet, eller det kan kaldes en opvarmningsdragt. Joma træningsdragter er designet til at holde dig varm og godt tilpas før og under kampen eller pauserne. Eller til varme vejrforhold kan de hjælpe med at holde kroppen kølig ved at blokere UV-stråler fra direkte at ramme huden. Jomas træningsdragter og t-shirt har de bredeste muligheder for stilarter og farver.

Joma har den sømløse skokollektion til alle sportsgrene

Mærket tilbyder et eksklusivt udvalg af fodtøj til næsten alle sportsgrene. Joma fodbold har en bred samling af sportssko. En af de mest klassiske er Joma fodboldstøvler .Disse fodboldstøvler er alle fodboldspilleres yndlingssko på grund af deres innovative design og moderne teknologi, hvilket gør dem til det perfekte par for alle fodboldspillere. Deres ultralette og vandtætte materiale gør dem super komfortable og luftige til ubesværet leg. Derudover er sålens forskellige ydre og indre former perfekt planlagt til at give tilstrækkeligt greb til fødderne. Derudover tillader den fremragende stivhed af skoene, at strukturen forbliver den samme, mens den giver indvendig dæmpning for at beskytte fødderne mod skader.
Udover fodbold, som spilles på græs, har Joma også en række futsalsko, der adskiller sig lidt fra fodboldstøvler, ved at du kan spille futsalkampe på hårde underlag i stedet for græs. På grund af forskellen i spilleflader er disse futsalsko designet på en helt anden måde end ydersålen. Joma futsal-skoene er lavet med en modstandsdygtig gummisål uden fastgørelse af nitterne. Det flotte design og komfortable lædermateriale gør dem super unikke og nemme at spille på en solid overflade.
Joma fodboldstøvler er en af de bedste støvler til rådighed for enhver fodboldspiller.De innoverer over tid og er blevet mærkets know-how og langtfra den fremragende mulighed for enhver fodboldspiller.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk