up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Bolzano-Track Suit

plus
Kappa

Kappa Bolzano-Track Suit

Produktbeskrivelse Kappa Bolzano-Track Suit

SOCCER træningsdragt.

REGULÆRT PASS.

Strikket stof: 100% polyester.

Forreste åbning med lynlås, lommer og åbning på underbenet med lynlås, raglanskæring, elastiske kanter.

Broderet Kappa-bogstaver.

Specifikationer:

Sammensætning: Helt:

Polyester 100%.Hvad ville du sige til at finde Kappa Bolzano-Track Suit til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din fodbold butik. Køb det bedste udstyr fra Kappa og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Børnetøj varer.

Funktioner Kappa Bolzano-Track Suit

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Unisex
Produkttype
Kit
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up