up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Marco

plus
Kappa

Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Marco

Produktbeskrivelse Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Marco

Hættetrøje med lynlås med lynlås, broderet Omini-logo på brystet, kengurolomme.

Specifikationer:

60% bomuld, 40% polyester.

Regelmæssig pasform.Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Marco, er med garanti den bedste i fodbold udstyr. Hos goalinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din fodbold butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Kappa giver dig. Vores hold af fodbold experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Børnetøj, til den bedste pris.

Funktioner Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Marco

Hætte
With hood
Farve
Blå
Køn
Drenge
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up