up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic

plus
Kappa

Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic

Produktbeskrivelse Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic

Specifikationer:

Stof: 5% bomuld, 35% polyesterbørste.

Autentisk logo broderet på brystet.

Kappa trykt på bagerste skulder.

Autentisk etiket foran.Hvis du vil købe de bedste Børnetøj fra Kappa, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Kappa, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic. Bestil nu og modtag dine Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic, inden for et par dage.

Funktioner Kappa Fuld Lynlå Sweatshirt Tano Authentic

Hætte
With hood
Farve
Grå
Køn
Drenge
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up