up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Pagino-Track-dragt

plus
Kappa

Kappa Pagino-Track-dragt

Produktbeskrivelse Kappa Pagino-Track-dragt

Funktioner:

Kappa trykt på højre ben.

Banda trykt på benene.

Specifikationer:

Stof: 100% polyester.Køb dine egne Kappa Pagino-Track-dragt til kun 41.3326 $. Lavet af Kappa, Kappa Pagino-Track-dragt er på lager i mange størrelser og farver. Hos goalinn, tilbyder vi de bedste priser på fodbold. Se et stort udvalg af Træningsdragt i vores Herretøj afdeling.

Funktioner Kappa Pagino-Track-dragt

Farve
Blå
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kappa Pagino-Track-dragt

Godt produkt

-

Hurtig levering. Vedhængende men behageligt produkt, tæt på kalve. God værdi for pengene.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up