up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Polstret Jakke Seddolo

plus
Kappa

Kappa Polstret Jakke Seddolo

Produktbeskrivelse Kappa Polstret Jakke Seddolo

Funktioner:

Kappa broderet på brystet.

Omini broderet på ærmerne, aftagelig lynlås med lynlås.

Specifikationer:

Stof: 100% polyester mikrofi bre belagt.Kender du alt til Kappa Polstret Jakke Seddolo? Hos goalinn, vælger vi fodbold udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Børnetøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Jakker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Kappa. Alle vores mærker er testet af vores hold af fodbold eksperter!

Funktioner Kappa Polstret Jakke Seddolo

Hætte
Without hood
Farve
Blå
Funktioner
Vindafvisende
Vandtæt
Termiske
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up