up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Taverno-Track-dragt

plus
Kappa

Kappa Taverno-Track-dragt

Produktbeskrivelse Kappa Taverno-Track-dragt

Funktioner:

Kontrastede rørledninger langs de forreste lynlåslommer, foran.

Kappa-broderi, Omini-tryk, bund med lynlåsåbning på hvert ben.

Specifikationer:

Stof: 100% polyester vævet twill.Alle fodbold produkter og Træningsdragt er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos goalinn kan du finde en masse Herretøj fra Kappa. Prisen på Kappa Taverno-Track-dragt er 25 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Kappa Taverno-Track-dragt

Farve
Sort
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up