up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Taverno-Track Suit

plus
Kappa

Kappa Taverno-Track Suit

Produktbeskrivelse Kappa Taverno-Track Suit

Funktioner:

Kontrastede rørledninger langs de forreste lynlåslommer, foran.

Kappa-broderi, Omini-tryk, bund med lynlåsåbning på hvert ben.

Specifikationer:

Stof: 100% polyester vævet twill.Er du vild med Kappa Taverno-Track Suit? Kig i vores fodbold afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herretøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye fodbold produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herretøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Kappa Taverno-Track Suit

Farve
Blå
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kappa Taverno-Track Suit

Kappa taverno bukser

-

Godt produkt meget let og behageligt, jeg formoder, at de trykte logoer kommer med vaskerne, men jeg betragter det som et godt køb, meget lang levering

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up