up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kappa Torre-Track-dragt

plus
Kappa

Kappa Torre-Track-dragt

Produktbeskrivelse Kappa Torre-Track-dragt

Funktioner:

Omini broderet på ærmerne.

Kappa broderet på skulderen.

Sidelommer med lynlås.

Specifikationer:

Stof: 100% polyester.Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Kappa Torre-Track-dragt? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Herretøj katalog og Træningsdragt, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Kappa Torre-Track-dragt

Farve
Sort
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up