up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Hættetrøje Graphic

Kempa Hættetrøje Graphic

Kempa Hættetrøje Graphic

Kempa Hættetrøje Graphic

plus
Kempa

Kempa Hættetrøje Graphic

Produktbeskrivelse Kempa Hættetrøje Graphic

Hætte med ledninger.
børnestørrelser uden ledninger på hætten.
grafisk tryk.
kengurulomme.
elastisk ribben på ærmet og på åbningen af hæmmene: 60% bomuld, 40% polyester.


Du kan også finde Kempa Hættetrøje Graphic i vores Herretøj kategori, fra din online fodbold butik, eller hvad med Hættetrøjer. Vi har også mange andre ting fra Kempa, hos goalinn, har vi et kæmpe udvalg af fodbold varer, som måske er noget for dig. Kempa er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre fodbold, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Kempa Hættetrøje Graphic

Hætte
With hood
Farve
Blå
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up