up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

plus
Kempa

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Produktbeskrivelse Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Ledning Indvendig Talje.

Rør og lynlås i lomme i kontrastfarve.

Kempa Wording Broderi Og K.

Etiketudskrivning.

Lynlås på benåbning.

Justerbar benåbning.

Materiale: 100% Polyester.Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Kempa Klassisk Træningsdragt Curve? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Herretøj katalog og Træningsdragt, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Farve
Blå
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Størrelse

-

Med sine 185 cm er 2XL stor. XL kan være den helt rigtige

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Simpelt, men originalt design på samme tid

-

Rigtig flot polyester gymbukser, godt færdig med lynlås på begge sidelommer og ankler. Jeg købte den elektriske blå version med fluo gule skær, og jeg må sige, at det som farveskema er meget godt matchet. I sin enkelhed har dette tøj imidlertid originale designideer såsom lynlåse på lommer lavet af gul og den asymmetriske gule stribe placeret i bunden af højre ben. God pasform; Jeg er 167 cm x 75 kg, og "M" -størrelsen passer mig perfekt.

Kempa Klassisk Træningsdragt Curve

Evaluering

-

Bukserne er ok. Godt syet og god kvalitet materiale

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up