up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Klassisk Træningsdragt

Kempa Klassisk Træningsdragt

Kempa Klassisk Træningsdragt

plus
Kempa

Kempa Klassisk Træningsdragt

Produktbeskrivelse Kempa Klassisk Træningsdragt

Specifikationer:


materiale: 100% polyester

blødt tricot børstet


Er du på udkig efter Kempa Klassisk Træningsdragt? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Træningsdragt i vores online fodbold butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste fodbold produkter, lige de goalinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herretøj udsalg.

Funktioner Kempa Klassisk Træningsdragt

Farve
Sort
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kempa Klassisk Træningsdragt

Kempa bukser

-

Størrelsen er perfekt. Det ville have været rart, hvis det var et elastisk materiale.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up