up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

plus
Kempa

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Produktbeskrivelse Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Funktioner:

Rund hals krave og ærme åbning med kontrast andet lag.

Brystlommer med velcro lukning og kontrast andet lag.

Elastiske Kempa og K-etiketter udskriver.

teknologier:

Comfort pasform.

Dry tech.

Materialer:

100% polyester.


Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Kempa, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Kempa, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Kortærmet T-shirt Referee. Bestil nu og modtag dine Kempa Kortærmet T-shirt Referee, inden for et par dage.

Funktioner Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort
Anbefalet Brug
Håndbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Flot passende dommertrøje

-

Fremragende skjorte med to store lommer, der er store nok til kort, og stilen med rund hals er god, da du ikke behøver at bekymre dig om, at din krave ser forkert ud. Generøs pasform og de tilgængelige farver gør et fremragende sæt

Kempa dommertrøje er stor

-

Ser virkelig godt ud og er en fremragende pasform. Lommerne er store, og jeg kan godt lide, at de er adskilt fra hovedtrøjesmaterialet. Prisen er rimelig. Dejlig neutral farve, og jeg ved, at jeg kommer til at bære dette i en masse spil. Skam jeg vidste ikke om dette mærke, før jeg købte alle mine andre skjorter.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up