up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

plus
Kempa

Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Produktbeskrivelse Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Rund hals krave og ærme åbning med kontrast andet lag.

brystlommer med velcro lukning og kontrast andet lag.

elastisk Kempa og K.

Etiketprintermateriale: 100% polyester.Velkommen til vores Kempa Kortærmet T-shirt Referee, speciale tilbud! Har du brug for goalinn, eller have nye fodbold udstyr. goalinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Kempa og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Børnetøj.

Funktioner Kempa Kortærmet T-shirt Referee

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Grå
Køn
Drenge
Anbefalet Brug
Håndbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up