up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Leggings Training

Kempa Leggings Training

Kempa Leggings Training

Kempa Leggings Training

plus
Kempa

Kempa Leggings Training

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Kempa Leggings Training

Funktioner:

Skræddersyet til kvinder

Elastisk talje med Kempa ordlyd

Stretchy stof med ergonomiske sømme for optimal komfort

Reflekterende Kempa-overførsel på forsiden og K-mærkning på bagsiden for at give god synlighed i mørket

Specifikationer:

Materiale:

85% polyester, 15% elastan


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos goalinn, din online specialist i fodbold udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Tights varer fra Kempa. Kig efter fodbold varer, der står under Kempa Leggings Training. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Kempa Leggings Training

Længde
Lang
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Leggings

-

Fantastiske leggings, men ret brede til en størrelse L. Jeg skulle have gået efter M størrelse. Jeg har 1,72 cm med 85 kg og kræver stadig medium størrelse

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up