up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

plus
Mizuno

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Nå ud over dine grænser med denne lette allround sko designet til behagelig montering, god dæmpning og stor fleksibilitet. Med en ny Wave-plade udvidet til forfoden giver Wave Lightning Z6 også eksplosiv kraft og uovertruffen acceleration til at tage på din modstander.


Funktioner:

Design:
Den midterste udskæring er en højere konstruktion med mere mesh omkring anklens område.
Letvægt rundt om volleyballsko giver uovertruffen acceleration og premium pasform og komfort.


Specifikationer:

Vægt: 305 g
Ved du hvilke egenskaber der gør Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Volleyballsko afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Valley sko

-

Jeg var imponeret over følelsen af, at mine ben blev lettere med meget lette sko. Jeg kan også godt lide design og farve. Jeg er lidt bekymret, fordi kantmaterialet i Mizuno-mærket på anklen er hårdt, så hvis du bærer det i lang tid og bevæger dig, kan du gnide din hud. Jeg følte, at polstringsmaterialet var godt til slutningen af Mizuno-mærket. Leveringen var meget hurtig, og jeg vidste placeringen af produktet i detaljer, så jeg var meget pålidelig og lettet.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Taknemmelighed

-

Mange tak! Meget lydhør personale, jeg kontaktede dem flere gange, de svarede altid hurtigt og til sagen, der var ingen problematiske dialoger. Varerne kom fra Holland til Fjernøsten på 3 uger, det ville være kommet hurtigere, men det hang i tolden, jeg tror ikke det er sælgers skyld. Jeg kunne godt lide alting meget.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Anmeldelse

-

tusind tak !!!! virkelig hurtig forsendelse, fantastisk produkt!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up