up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

plus
Munich

Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Den kontinentale er skoen bruges mest af futsal fagfolk over hele verden.


Den klassiske øverste lavet med top kvalitet læder er parret med en højt-resistent sål.


Fås i en række sportsfaciliteter muligheder designet til top futsal spillere fra hele verden såvel som i streetwear muligheder for uden for banen.


Er du på udkig efter Munich Indendørs Fodboldsko Continental? Alle Munich er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Munich Indendørs Fodboldsko Continental og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos goalinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i fodbold udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Munich Indendørs Fodboldsko Continental

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

-

München kontinentale indendørs fodboldsko

-

Hej, rigtige blikfang. Super hurtig levering, det havde jeg ikke forventet. Meget behagelige sko, god pasform Bemærk: skostørrelsen - sørg for at følge München-tabellen - så passer den perfekt. I forhold til Adidas eller Nike er skoene mindre i størrelsen (i stedet for 46- Nike, Adidas at Munich 44) Jeg anbefaler disse sko til alle der lægger vægt på kvaliteten. Hilsen fra Tyskland

München

-

Continental er bestemt den bedste Múnich-model ❤️ Jeg anbefaler det :)

München kontinentale

-

Forsendelse ankom til tiden. Fantastisk produkt. Jeg har altid haft den friske nr. 44, jeg har det samme nummer, og de passer godt til mig. Jeg har altid dobbelt strømper. Jeg vil anbefale at specificere den nøjagtige tilsvarende cm af skoene på hjemmesiden. Min 44 er 29,3 cm vist på kassen. Den eneste fejl, tilpasningen. Lidt grimt, men gratis kan du ikke forvente mere. Samlet godt produkt til en god pris. Jeg rådgiver.

Åbenbaring

-

Meget behagelige sko, du kan endda tage en mindre størrelse end foreslået. Pakken ankom hurtigere end forventet.

Fastlandet münchen

-

Langt den bedste futsal sko

Store

-

Det tog mig nogen tid at ankomme, men det var værd at vente. Stor komfort Stor komfort

Fremragende

-

fremragende futsal støvle .. robust og holdbar .. måske lidt tung, men stadig fastgjort til foden

Det er svært at vælge størrelsen på münchen

-

Sagde det er smukt, da jeg mødte denne åndedræt. Min størrelse er UK6 (245 mm til ADIDAS / 250 mm til NIKE). Jeg valgte EU37 til MUNICH, selv størrelsen EU38 styret af det officielle MUNICH-websted. Selvom jeg kan få denne størrelse, er den stram. Jeg anbefaler dig at følge størrelsesguiden fra officiel MUNICH. Igen er det måde smuk.

Fremragende

-

Blandt de bedste fodboldsko. Meget behagelig og robust. Fremragende produkt. Jeg anbefaler dem til alle. Pålidelig butik, de blev sendt hurtigt.

Dejlig futsalsko i læder

-

Dejlig futsalsko i læder.

Kontinentale münchen

-

Fremragende produkt, kvalitet og stilfuldt fodtøj.

Munichi sprog

-

FREMRAGENDE

Tak

-

Tak så meget.

God

-

Tak.

Perfekt

-

Meget god kvalitet

Münchens kontinentale

-

Fantastiske sko. Fremragende kvalitet, hurtig levering. Meget tilfreds) Tak goalinn

Münchens kontinentale

-

Dejlige futsalsko. Blødt læder, tæt på foden. Jeg har en fod på 26 cm, har normalt Nike tiempo med 26,5 cm. Købt eu 39, 26 cm - de passer virkelig godt.

Münchens kontinentale

-

ordren ankom til tiden. Alt er godt, og kvaliteten er god, tak!

Fantastisk produkt

-

Jeg vil sige, at toppen til et par futsalsko er perfekt, passer som en handske. Virkelig fremragende produkt, selvom omkostningerne er lidt for høje og tilpasningen er vidunderlig

Fantastisk produkt, men gratis tilpasning er lav kvalitet

-

Få bare mine sko i eftermiddag. Perfekt materiale og billigere end andre onlinebutikker og levering mere tidligere end forventet, når du bruger DHL. Men gratis tilpasningskvalitet er meget lav, ikke engang bruge skoene, der allerede er skrællet af

40 € billigere end mærkeets online butik

-

Fremragende produkt til futsal på grund af grebet af sålen og hælkonsollen. Jeg er meget tilfreds med levering og produkt til Sverige, hvor skoen ikke sælges i nogen butik. Udskriv PDF og måle foden ifølge München, så ved du, hvilken størrelse du skal have.

Futsal sko münchen kontinentale

-

Fremragende service, ingen falsk produkt. Højkvalitetsinformation. Stort udvalg.

Tak

-

Så godt!

Munich kontinentale

-

Meget godt!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up