up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

plus
Munich

Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

Produktbeskrivelse Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

En fodbold og futsal boot designet til spillere med hurtig lodret spil på udkig efter maksimal greb og bevægelse på banen. Fremstillet af et sammensat materiale, der omfatter en maskebase under et øvre gummieret vinyllag, hvilket garanterer fremragende greb, modstand og struktur. Hælens sok sikrer en optimal pasform, der krammer foden som en anden hud hele tiden. Det har også en forstærket gummitåseboks, der beskytter de mest udsatte dele mod gnidning på marken.

Find Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN på lager og til den absolut bedste pris. Besøg goalinn, din online butik, med fodbold udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Munich Indendørs Fodboldsko Tiga IN

Farve
Orange
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

god præstation

God

-

GOD

Fremragende sko

-

Meget lun sko. Monter en størrelse mindre end normale sko. Den eneste fejl er fronten er dårligt belagt og modstandsdygtig i modsætning til skummet. God pris kvalitet

God

-

Tak.

Perfekt

-

Perfekt lige som forventet

Rewievs

-

Objednal som efter Slovensko a doručili mi ich za 5 dní! Super!!! München Tiga IN Denne pekné, kvalitné en dobre sedia na nohe. Du kan ikke se mere om denne side.

Fremragende produkt

-

Jeg modtog ordren i perfekt stand, hurtig og af høj kvalitet.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up