up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Munich Rygsæk Logo

plus
Munich

Munich Rygsæk Logo

Produktbeskrivelse Munich Rygsæk Logo

Specifikationer:


- Materiale: Nylon.


- Volumen: 18L.


Munich Rygsæk Logo findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Munich Rygsæk Logo fra vores store online fodbold lager goalinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos goalinn er der pris garanti på alt fodbold udstyr fra Munich.

Funktioner Munich Rygsæk Logo

Farve
Blå
Kapacitet
11-20 L
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Tak

-

Så godt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up