up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2

Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2

plus
Puma

Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2

Produktbeskrivelse Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2

En top-match-matchhandske.

4mm Supersoft latexpalmen sikrer et greb i både våde og tørre forhold. Semi Gunn Cut og roll-tommelfingeren forbedrer pasformen og optimerer latex til boldkontakt. Den prægede latex backhand giver fleksibilitet, beskyttelse og komfort, mens mesh gussets giver breathabilty og komfort i hele spillet. En elastisk håndled manchet kombineret med en fuld længde latex håndledsrem giver ekstra støtte og en sikker lukning.

Emballage:

Cary taske.

Funktioner:

baghånd:

Præget latex.

Håndflade:

4mm Supersoft latex.

Latex 56% PES 43% PU 1%.Alle fodbold produkter og Målmandshandsker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos goalinn kan du finde en masse Tilbehør fra Puma. Prisen på Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2 er 76.4475 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Puma Målmandshandsker Future Grip 2.2

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Flad
Farve
Orange
Sort
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Puma handske anmeldelse

-

Denne handske let at bære selv godt fleksibilitet til finger og håndled bevægelse, men for personlig mening, hvis latex laget kan tykkere vil bedre.

Cougar er top

-

Fremragende produkt, overskredet forventningerne

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up