up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Recovery og Pleje fodbold

Recovery og Pleje fodbold

Find et bredt udvalg af Recovery og Pleje-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Recovery og Pleje

Mærker for Recovery og Pleje

Hvordan fremskynder man muskelrestitution?

Artikulære beskyttere

Artikulære beskyttere bruges til at begrænse brud og smerter og til at dække et ar eller sår fra en eksternt belastet del understøttet af indvendige kanter. Artikulære beskyttere er runde med strukturerede kanter, der giver dig mulighed for at anvende den ønskede kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer bruges til at regulere nervesystemet gennem elektriske stimuli. Elektrostimulatorer tjener ved at sende elektriske signaler til spændte muskler. De bruges ofte i fysioterapi for at forbedre eller vedligeholde muskelstyrken.

Førstehjælp

Førstehjælp er indsamling af væsentlige genstande og værktøjer, der bruges til at yde lægehjælp. Førstehjælp kan hjælpe med at forhindre skader i at blive værre og kan potentielt redde eventuelle ture til et hospital eller læge uden en aftale. Du kan købe førstehjælpskasser hos Mizuno , Uhlsport , Rinat, Hummel og Kelme .

Massageruller og bolde

Massageruller og bolde bruges til selvmassage af kroppen derhjemme. Massageruller og bolde bruges til at lindre smerter og hævelser forårsaget i musklerne på grund af enhver skade eller hård træning. Disse massageruller og bolde hjælper med at slappe af spændte muskler.

Smart vægt

Vægten bruges til at vurdere din vægt og kondition. Smarte vægte hjælper med at bestemme andelen af fedt, væv og vand i kroppen. I dag giver de en masse information om din krop, så du kan holde den i en sund tilstand.

Selvmassage og pressoterapi

Selvmassage og pressoterapi kan hjælpe med at lindre smerter, bankende og muskelbetændelse og forbedre stagnation, energi og fokus i kroppen såvel som sindet. Selvmassage og pressoterapi forbedrer blodcirkulationen og holder kroppen i form og afslappet.

Mere om recovery:

Sportscremer : Sportscremer bruges til at behandle ømhed og smerter forårsaget af sport.
Tape : Tape påføres kroppen for at lindre smerter, mindske smerter og forbedre ydeevnen.
Personlig pleje : Personlig pleje omfatter produkter som tandpasta, håndvask, ansigtsservietter osv.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk