up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support

Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support

plus
Reusch

Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support

Produktbeskrivelse Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support

Be the One – Reusch Attrakt RG Open Cuff Finger Support Junior er det perfekte valg for unge målmænd, der er klar til at øge deres spil. Betroet af mere end 220 førsteligamålmænd over hele verden, såsom topstjernerne Hugo Lloris, Wojciech Szczęsny, Samir Handanovič, Jiří Pavlenka eller Agustín Marchesín, er Reusch blandt verdens førende handskespecialister. Som en del af Solid-serien er disse handsker specielt udviklet til den bedste ydeevne på hårdt underlag og kunstgræs. Karakteriseret ved meget god slidstyrke og dæmpende egenskaber takket være dens strukturerede og robuste overflade, er RG Resist Grip blevet specielt konstrueret til målmandskab på syntetisk underlag. Det højkvalitets Finger Support™ fingerbeskyttelsessystem reducerer risikoen for skader – med pindene, der tilpasser fingrenes form, kan hånden gribe fleksibelt uden begrænsninger, hvorimod det er tæt på umuligt at bøje fingrene bagud i skadeszonen.


Specifikationer:

Materiale sammensætning:
30 % polyvinylklorid, 30 % polyester, 25 % latex, 9 % polypropylen, 5 % polyurethan, 1 % bomuld


Du kan også finde Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support i vores Tilbehør kategori, fra din online fodbold butik, eller hvad med Målmandshandsker. Vi har også mange andre ting fra Reusch, hos goalinn, har vi et kæmpe udvalg af fodbold varer, som måske er noget for dig. Reusch er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre fodbold, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Reusch Målmandshandsker Attrakt RG Open Cuff Finger Support

Beskyttelse
Ja
Skæretype
Flad
Farve
Sort
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up